Puppy cursus

Niets is zo belangrijk als een goede basis. 

Tijdens de puppycursus wordt deze gelegd door middel van spel en socialisatie, op locatie. 

Of je pup puur als gezelschapshond is aangeschaft of als potentiële sporthond, het is belangrijk dat in de basis alles klopt. Wij trainen door middel van game-based concept training, wilt u daar meer over weten? Klik dan hier.

Wij trainen zowel op onze vaste locatie als op wisselende locaties. Dit om de eigenaar van de pups zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in de socialisatie. Trainingen duren circa 45 minuten en zijn een afwisseling van spel en rust, zodat de pup alles wat geleerd wordt op de training, goed kan verwerken. Tijdens en na de les is voldoende ruimte voor vragen. Het programma wordt persoonlijk afgestemd op de groep honden, de wensen van de eigenaren en de individuele karakters van de pups.

Pups zijn welkom vanaf 8 weken, bij voorkeur nadat ze een weekje aan hun nieuwe thuisomgeving hebben kunnen wennen. Pups van 8 weken zijn nog niet volledig geënt, daarom vragen we u om door de cursus heen uw paspoort mee te nemen zodat we kunnen controleren of de pup voldoende is geënt of een goede titer-uitslag heeft, dit in verband met de veiligheid van zowel de pup als andere honden op het terrein.

Onze groepen bestaan uit maximaal 5 pups, wij starten een nieuwe groep bij 3 geïnteresseerden. Als er ruimte is in een groep dan kunt u direct instromen.

Welke concepten en oefeningen komen er zoal aan bod:
– Het concept “grens” (plaats oefening, wachten voor een deur of stoeprand)
– Het concept “zelfbeheersing” (niet zomaar voer/iets pakken, wachten)
– Het concept “optimisme” (voor een vrolijke hond die graag samen met de baas dingen wil ondernemen)
– Het concept “dichtbij je willen zijn/komen” (hier komen, niet weglopen)
– Het concept “focus” (belangrijk voor alle oefeningen)
– Socialisatie
– Zit
– Af
– Wandelen aan een ontspannen lijn
– Handtouch

En nog veel meer!

Inschrijven

Wil je je graag aanmelden voor een puppy cursus? Klik dan hier om naar het inschrijfformulier te gaan.