Puppy cursus

Niets is zo belangrijk als een goede basis. Tijdens de puppycursus wordt deze gelegd door middel van spel en socialisatie, op locatie. Klik hier voor meer informatie.

Basis cursus

De basiscursus is te volgen na een puppycursus, of voor pups ouder dan 5 maanden. Ook geschikt voor herplaatsers en honden die een stukje basis in de opvoeding missen. Klik hier voor meer informatie.

Hoopers

Hoopers is een leuke sport om samen met je hond te doen. Geschikt voor (bijna) alle rassen en leeftijden. Klik hier voor meer informatie.

Jachttraining

Voor jachthonden-rassen is het belangrijk om aan het werk te zijn, waarom niet het werk waarvoor ze gefokt zijn? Klik hier voor meer informatie.

Fitness

Voor de gezonde sporthond, maar natuurlijk ook de fanatieke huishond is het belangrijk dat met de spieropbouw en het bewustzijn van het lichaam goed zit. Klik hier voor meer informatie.

Privé-training

Ook voor specifieke trainingen in disciplines als gehoorzaamheid, obedience, hoopers en jacht, en met (milde) gedragsproblemen kun je bij ons terecht voor privé-trainingen. Klik hier voor meer informatie.